Wie zijn wij

PTN is een vereniging die in clubverband het schermvliegen (parapenten) beoefent. Door middel van een lier laten wij ons aan een scherm optrekken tot ongeveer 350 meter, waarna wij de lijn ontkoppelen en aan het bestuurbare scherm door het luchtruim zweven om weer veilig bij de startplaats te landen. Onze vereniging telt ongeveer 35 leden en heeft een, door de KNVvL goedgekeurde, opleidingsfaciliteit.

Wat kunnen wij voor u doen

Om eens nader kennis te maken met deze sport kunt u een tandemintroductievlucht maken. Dit houdt in dat u samen met een ervaren piloot aan een extra groot scherm de lucht in gaat om een vlucht mee te maken. Neem stevige schoenen mee met een grof zoolprofiel. Bent u hierdoor zo enthousiast geworden dat u zelf wilt leren vliegen? Dat kan ook!
In een bestek van 20 vluchten leert u zelfstandig starten, vliegen en landen onder de leiding van onze KNVvL instructeurs. Uiteraard wordt u voorzien van de nodige theorie. Na afronding van de opleiding brevet 2 kunt u lid worden van onze vereniging.

Groepen

Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen kunnen wij speciaal een avond of ochtend organiseren waarbij een ieder een tandemintroductievlucht kan maken. De minimum leeftijd voor het maken van een tandemvlucht is 12 jaar.Kadobon:
Een leuk kado geven? Geef iemand dan een introductievlucht in de vorm van een kadobon. Stuur een mail naar kadobon@parasailingteam.nl. Vermeld uw naam en adres en het aantal kadobonnen dat u wilt ontvangen in de mail. Maak separaat (aantal tandembonnen)x 30 euro over op NL06 INGB 0006 9330 84 t.n.v. Parasailing Team Nistelrode. Vergeet hierbij niet uw naam en adres in de omschrijving te vermelden.

Zodra de betaling ontvangen is, wordt de tandembon per post naar u toegestuurd.